Název: Biologicky aktivní fenolické látky v drobném ovoci.
Překlad názvu: Biologically active phenolic compounds in small fruit.
Autoři: LAXOVÁ, Lenka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bez černý; kvercetin; kyselina chlorogenová; rutin; Sambucus nigra L.; Black elder; chlorogenic acid; quercetin; rutin; Sambucus nigra L
Citace: LAXOVÁ, Lenka. Biologicky aktivní fenolické látky v drobném ovoci.. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/44719

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-371681


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-03-07, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet