Název: Ústřední role jídla v čínském starověku
Překlad názvu: The Crucial Role of Food in Early China
Autoři: Čistotová, Helena ; Maršálek, Jakub (vedoucí práce) ; Škrabal, Ondřej (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Čína|starověk|dynastie Východní Zhou|zemědělské plodiny|maso|alkohol|obřady|předkové|obětování|hostiny|dochované texty; China|antiquity|Eastern Zhou Dynasty|agricultural crop|meat|alkohol|ritual|ancestors|sacrifice|feasts|surviving texts

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/93258

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-370088


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-12-07, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet