Original title: Ústřední role jídla v čínském starověku
Translated title: The Crucial Role of Food in Early China
Authors: Čistotová, Helena ; Maršálek, Jakub (advisor) ; Škrabal, Ondřej (referee)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: China|antiquity|Eastern Zhou Dynasty|agricultural crop|meat|alkohol|ritual|ancestors|sacrifice|feasts|surviving texts; Čína|starověk|dynastie Východní Zhou|zemědělské plodiny|maso|alkohol|obřady|předkové|obětování|hostiny|dochované texty

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/93258

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-370088


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-12-07, last modified 2022-03-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share