Název: Udržitelné restaurace v českém kontextu - kritéria, překážky a příležitosti
Překlad názvu: Sustainable restaurants in Czech context - criteria, barriers and opportunities
Autoři: Kebová, Barbora ; Kapitulčinová, Dana (vedoucí práce) ; Vávra, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hodnocení udržitelnosti; kritéria; překážky a příležitosti; udržitelná restaurace; veřejné stravování; barriers and opportunities; criteria; food services; sustainability assessment; sustainable restaurant

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/91002

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-367543


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-10-30, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet