Název: Zdravotní přínosy a rizika dodržování bezlepkové diety
Překlad názvu: Health benefits and risks of adherence to gluten-free diet
Autoři: Pechová, Tereza ; Tomešová, Jitka (vedoucí práce) ; Kužela, Lubomír (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alergie; bezlepková dieta; bezlepkové potraviny; celiakie; gluten; lepek; allergy; celiac disease; gluten; gluten-free diet; gluten-free food

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/90787

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-365383


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-10-04, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet