Název: Potravinové alergie a intolerance - fakta a mýty
Překlad názvu: Food allergies and intolerances - facts and myths
Autoři: Češková, Blanka ; Pejšová, Hana (vedoucí práce) ; Šatný, Martin (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alergický pochod; bílkoviny kravského mléka; imunita; mléko; Potravinová alergie; potravinová intolerance; cow milk protein; Food allergy; food intolerance; immunity. allergy development; milk

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/87500

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-364281


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-08-31, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet