Název: Termické vlastnosti dehydratovaných semen zeleniny
Překlad názvu: Thermal properties of dehydrated vegetable seeds
Autoři: Zámečník, J. ; Černošková, E. ; Sikora, Antonín ; Bilavčík, A.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Mezinárodní slovenský a český kalorimetrický seminář 2006 /28./, hotel Poľana u Hriňové (SK), 2006-05-22 / 2006-05-26
Rok: 2006
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dehydration
Číslo projektu: CEZ:AV0Z40500505 (CEP), GA522/04/0384 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA ČR
Zdrojový dokument: Sborník příspěvků, ISBN 80-7194-859-4

Instituce: Ústav makromolekulární chemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0140009

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-36294


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav makromolekulární chemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet