Název: Zhodnotenie gastronomických služieb v Bratislave 1
Překlad názvu: Evaluation of gastronomic services in Bratislava 1
Autoři: Hubáčková, Terézia ; Indrová, Jarmila (vedoucí práce) ; Petrů, Zdenka (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [slo] [cze] [eng]

Klíčová slova: Bratislava; cestovní ruch; gastronomie; Bratislava; gastronomy; tourism

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/69350

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-359583


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-08-02, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet