Original title:
Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace"
Translated title:
Business plan "Opening ot the fish restaurant"
Authors:
Hájková, Veronika ; Fuchs, Jan (advisor) ; Cimler, Petr (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2017
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této práce je zhotovení podnikatelského plánu pro otevření rybí restaurace a zjištění, jestli tato restaurace bude konkurenceschopná v českém prostředí a jestli bude generovat zisk.The aim of this work is to create a business plan for opening a fish restaurant and to find out whether this restaurant will be competitive in the Czech environment and whether it will generate profit.
Keywords:
Business plan; Competitiveness; Food as a lifestyle; Operation of the restaurant; jídlo jako životní styl; konkurenceschopnost; podnikatelský plán; provoz restaurace
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/69004