Název:
Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace"
Překlad názvu:
Business plan "Opening ot the fish restaurant"
Autoři:
Hájková, Veronika ; Fuchs, Jan (vedoucí práce) ; Cimler, Petr (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem této práce je zhotovení podnikatelského plánu pro otevření rybí restaurace a zjištění, jestli tato restaurace bude konkurenceschopná v českém prostředí a jestli bude generovat zisk.The aim of this work is to create a business plan for opening a fish restaurant and to find out whether this restaurant will be competitive in the Czech environment and whether it will generate profit.
Klíčová slova:
jídlo jako životní styl; konkurenceschopnost; podnikatelský plán; provoz restaurace; Business plan; Competitiveness; Food as a lifestyle; Operation of the restaurant
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/69004