Název: Stravování žáků ve volném čase
Překlad názvu: Students eating in free time
Autoři: Lysáčková, Andrea ; Dvořáčková, Hana (vedoucí práce) ; Poláčková, Jana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: moderní trendy ve stravování; projekty zdravého stravování; rizika nezdravého stravování; význam zeleniny; Zdravá strava dětí; školní stravování; A healthy diet of children; healthy eating projects; meaning vegetables; modern trends in catering; school meals; the risks of unhealthy eating

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/86822

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-358105


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-07-21, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet