Original title:
Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování
Translated title:
Proteomic identification of posttranslation protein modifications during the malting process
Authors:
Bobálová, Janette ; Chmelík, Josef Document type: Papers Conference/Event: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./, Skalský Dvůr (CZ), 2006-05-29 / 2006-05-31
Year:
2006
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Proteomickou analýzou extraktu sladu byly identifikovány bílkoviny nespecifický lipid-transfer protein 1, nespecifický lipid-transfer protein 2 a protein Z (major endosperm albumin) a studovány jejich posttranslační modifikace.Identification and investigation of posttranslational changes of nonspecific lipid transfer protein 1, nonspecific lipid transfer protein 2 and protein Z (major endosperm albumin) from barley malt by the proteomic strategy were performed.
Keywords:
barley; malting; proteomics Project no.: CEZ:AV0Z40310501 (CEP), 1M0570 (CEP) Funding provider: GA MŠk Host item entry: Sborník příspěvků. XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISSN 1802-1433
Institution: Institute of Analytical Chemistry AS ČR
(web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences. Original record: http://hdl.handle.net/11104/0135772