Original title: Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování
Translated title: Proteomic identification of posttranslation protein modifications during the malting process
Authors: Bobálová, Janette ; Chmelík, Josef
Document type: Papers
Conference/Event: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./, Skalský Dvůr (CZ), 2006-05-29 / 2006-05-31
Year: 2006
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: barley; malting; proteomics
Project no.: CEZ:AV0Z40310501 (CEP), 1M0570 (CEP)
Funding provider: GA MŠk
Host item entry: Sborník příspěvků. XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISSN 1802-1433

Institution: Institute of Analytical Chemistry AS ČR (web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences.
Original record: http://hdl.handle.net/11104/0135772

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-35658


The record appears in these collections:
Research > Institutes ASCR > Institute of Analytical Chemistry
Conference materials > Papers
 Record created 2011-07-01, last modified 2024-01-26


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share