Název: Lingvistická charakteristika současné produkce kuchařských knih
Překlad názvu: Linguistic characteristic of the contemporary production of cookbooks
Autoři: Pošíková, Andrea ; Palkosková, Olga (vedoucí práce) ; Chejnová, Pavla (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jazyková charakteristika; kuchařské knihy; recepty; současná produkce; srovnání; vývoj; části receptů; comparison; contemporary production; cook books; development; linguistic characteristic; parts of recipes; recipes

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/82568

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-352211


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet