Název: Léčebné a zhoubné aspekty jídla v tradiční Koreji
Překlad názvu: Curative and Pernicious Aspects of Food in Traditional Korea
Autoři: Smetanová, Elizabeth ; Löwensteinová, Miriam (vedoucí práce) ; Zemánek, Marek (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentace; Korejský poloostrov; lékařství; přísloví; rostliny; strava; těhotenství; fermentation; food; Korean peninsula; medicine; plants; pregnancy; proverbs

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/78601

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-348138


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet