Název: Antioxidanty v potravinách
Překlad názvu: Antioxidants in food
Autoři: Kaněrová, Barbora ; Rambousková, Jolana (vedoucí práce) ; Hrnčířová, Dana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Klíčová slova: antioxidanty; antioxidační systém; volné radikály; antioxidants; antioxidative system; free radicals

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/65760

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-334896


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet