host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Konferenční materiály
>
Příspěvky z konference
> The diffusion of food culture
Informace
Soubory
Název:
The diffusion of food culture
Překlad názvu:
Šíření kultury stravování
Autoři:
Oddy, D. J.
;
Petráňová, Lydia
Typ dokumentu:
Příspěvky z konference
Konference/Akce:
Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./
, Prague (CZ), 2003-09-30 / 2003-10-05
Rok:
2005
Jazyk:
eng
Abstrakt:
[eng]
[cze]
How and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion.
Jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.
Klíčová slova:
Cookery
;
Food culture
;
Food education
Číslo projektu:
CEZ:AV0Z9058907
(
CEP
)
Zdrojový dokument:
The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day, ISBN 80-200-1325-3
Instituce:
Etnologický ústav AV ČR (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/11104/0118404
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-33130
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum
>
AV ČR
>
Etnologický ústav
Konferenční materiály
>
Příspěvky z konference
Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet