Název: Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích
Překlad názvu: The possibilities of preservatives determination in food and food supplements
Autoři: Rýdlová, Iveta ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Matysová, Ludmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/56121

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-325400


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet