Název: Organická chemie v experimentech
Překlad názvu: Organic Chemistry in Experiments
Autoři: Krištůfková, Radka ; Klímová, Helena (vedoucí práce) ; Šulcová, Renata (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické pokusy; molekulární gastronomie; mozzarellové ravioly; ovocný kaviár; pokusy s vajíčkem; tekutý dusík; výuka chemie; zmrzlina; chemical education; chemical experiments; experiments with eggs; fruit caviar; ice cream; liquid nitrogen; molecular gastronomy; mozzarella ravioli

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/55639

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-324925


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet