Název: Analytické metody pro ověření autenticity vína
Překlad názvu: Analytical methods for verifying the authenticity of the wine
Autoři: Flegr, Šimon ; Štursa, Václav (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fenolické sloučeniny; geografická autenticita; hmotnostní spektrometrie; optická emisní spektrometrie; prvková analýza; statistický model; stopové prvky; vysokotlaká kapalinová chromatografie; víno; elemental analysis; geographic authenticity; high-pressure liquid chromatography; mass spektrometry; optical emission spectrometry; phenolic compounds; statistical model; trace analysis; wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/66395

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-318546


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet