Název: Chemická charakteristika plodů slivoně mirabelky
Překlad názvu: Chemical characteristics of fruit Mirabelle plum
Autoři: Lukšová, Leona ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celková sušina; fenolické látky; kompotované ovoce; lyofilizované ovoce; Mirabelka; redukující cukry; rozpustná sušina; sušené ovoce; titrační kyselost; vitamin C.; ascorbic acid.; dried fruit; lyophilized fruit; Mirabelle; reducing sugars; soluble solids; stewed fruit; titratable acidity; total phenolics; total solids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/66096

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-318253


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet