Název: Vliv polymorfismu kandidátního lokusu na technologické vlastnosti mléka
Autoři: MIJAILOVIĆ, Angelina
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; mastné kyseliny; mléko; mléčné tuky; PCR; SCD; fatty acids; milk; milk fats; PCR; proteins; SCD
Citace: MIJAILOVIĆ, Angelina. Vliv polymorfismu kandidátního lokusu na technologické vlastnosti mléka. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/46703

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317780


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet