Original title: Vliv polymorfismu kandidátního lokusu na technologické vlastnosti mléka
Authors: MIJAILOVIĆ, Angelina
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fatty acids; milk; milk fats; PCR; proteins; SCD; bílkoviny; mastné kyseliny; mléko; mléčné tuky; PCR; SCD
Citation: MIJAILOVIĆ, Angelina. Vliv polymorfismu kandidátního lokusu na technologické vlastnosti mléka. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/46703

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317780


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share