Název: Studium vlivu způsobu uchovávání kmenů kvasinek používaných v potravinářství na jejich genetickou stabilitu
Překlad názvu: Study of influence of a way yeast tribes used in food-processing industry are being stored on their genetics and stability
Autoři: TKADLECOVÁ, Anna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Citace: TKADLECOVÁ, Anna. Studium vlivu způsobu uchovávání kmenů kvasinek používaných v potravinářství na jejich genetickou stabilitu. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/46136

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317676


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet