Original title: Studium vlivu způsobu uchovávání kmenů kvasinek používaných v potravinářství na jejich genetickou stabilitu
Translated title: Study of influence of a way yeast tribes used in food-processing industry are being stored on their genetics and stability
Authors: TKADLECOVÁ, Anna
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Citation: TKADLECOVÁ, Anna. Studium vlivu způsobu uchovávání kmenů kvasinek používaných v potravinářství na jejich genetickou stabilitu. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/46136

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317676


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-06-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share