Název: Tvorba a ověření učebního textu pro laboratorní cvičení z mikrobiologie na střední odborné škole
Překlad názvu: Creation and verification of the textbook for the practice in food microbiology at the secondary technical schools
Autoři: Hamerský, Stanislav ; Pavlasová, Lenka (oponent) ; Dostál, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: Tvorba a ověření učebního textu pro laboratorní cvičení z mikrobiologie na střední odborné škole The creation and verification of the textbook for the practice in foof microbiology at the secondary technical schools Rigorózní práce Ing. Mgr. Stanislav Hamerský ABSTRAKT Práce popisuje tvorbu učebního textu - návodů pro laboratorní cvičení z mikrobiologie, určených studentům středních odborných škol s potravinářským zaměřením. Ověření funkčnosti a didaktické vhodnosti jednotlivých úloh proběhlo v rámci výuky studentů Střední průmyslové školy chemické v Brně. ABSTRACT The thesis describes the creation of the studying material - textbook for the practice in food microbiology for the students of the secondary technical schools of chemistry and food science. Verification of practical utility and didactical advisability of submited excercises was realized at The Secondary Technical School of Chemistry in Brno. KLÍČOVÁ SLOVA potravinářská mikrobiologie, učební texty, laboratorní cvičení KEYWORDS food mikrobiology, studying materials, laboratory practice
Klíčová slova: laboratorní cvičení; potravinářská mikrobiologie; učební texty; food mikrobiology; laboratory practice; studying materials

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/31673

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-296154


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet