Název: Závislost kvalitativních ukazatelů sladu na teplotě rmutování při přípravě sladiny
Překlad názvu: Dependence of quality parameters of malt on the temperature of mashing at sweet wort preparation
Autoři: Zlámalová, Petra ; Sachambula, Lenka (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barva; doba zcukření; dosažitelný stupeň prokvašení; extrakt; obsah beta-glukanů; pH; rmutování; slad; Sladina; viskozita; zákal; achievable degree of fermentation; beta-glucans content; colour; extract; haze; malt; mashing; pH; Sweet wort; time of starch cleavage; viscosity

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64814

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-295679


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet