Název: Monitoring obsahu senzoricky aktivních látek v průběhu výroby sýrů
Překlad názvu: Monitoring of sensory active compounds during cheese production
Autoři: Ryglová, Hana ; Buňka, František (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC; senzoricky aktivní látky; SPME; sýry; cheese; GC; sensory active compounds; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64775

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-295642


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet