Název: Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku
Překlad názvu: Rheological properties of low caloric emulgified fats
Autoři: Štern, Petr ; Čmolík, S. ; Schwarz, W. ; Novák, B.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /38./, Rožnov pod Radhoštěm (CZ), 2000-05-17 / 2000-05-19
Rok: 2000
Jazyk: cze
Abstrakt: Margarines from the rheological oint of view are thixotropic plastic semisolids that change their plastic character with change in the portions of the fat and aqueous phases. Emulsions containing ca. 40(30,20) and 60(70,80)
Klíčová slova: rheology, margarines, fat content, low caloric fats
Číslo projektu: CEZ:AV0Z2060917 (CEP)
Zdrojový dokument: Sborník přednášek z XXXVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0091726

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-28648


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet