Název: Význam hodnocení glykemického indexu potravin při léčbě syndromu inzulínové rezistence
Překlad názvu: Significance of Assessment of Glycemic Index of Foods in the Treatment of Insulin Resistance Syndrome
Autoři: Víšek, Jakub ; Rušavý, Zdeněk (vedoucí práce) ; Rosolová, Hana (oponent) ; Blaha, Vladimír (oponent) ; Prázný, Martin (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/21142

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-275646


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-25, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet