Název: Vliv lipidového složení membrány na odolnost vůči surfaktinu
Překlad názvu: Effect of membrane lipid composition on resistance against surfactin
Autoři: Pinkas, Dominik ; Seydlová, Gabriela (vedoucí práce) ; Sýkora, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bacillus subtilis; kardiolipin; lipozómy; membrána; surfaktin; černé lipidické membrány; Bacillus subtilis; black lipid membranes; cardiolipin; liposomes; membrane; surfactin

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/2483

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-267906


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-21, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet