Název: Optimalizační model výroby v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Optimization model of production in food industry
Autoři: Blachová, Katrin ; Pelikán, Jan (vedoucí práce) ; Fábry, Jan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: flow shop; optimalizace výroby; sériové a paralelní zapojení procesorů; flow shop; parallel processors scheduling; scheduling in manufacturing system

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/52677

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-264462


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-03-28, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet