Original title:
Obliba restauračních zařízení a nápojů v roce 2016
Translated title:
Popularity of Gastronomical Facilities and Drinks in 2016
Authors:
Vinopal, Jiří Document type: Research reports
Year:
2016
Language:
cze Series:
Tiskové zprávy CVVM, volume: or161123c Abstract:
[cze][eng] V září 2016 CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., zopakovalo některé otázky s tematikou restauračních zařízení, které jsou součástí výzkumného projektu Pivo a hospody v české společnosti probíhajícího od roku 2004. V této tiskové zprávě jsou uvedeny základní výsledky otázek na oblíbený typ podniku a popsány rozdíly v jejich charakteru z hlediska frekvence návštěv a hlavního důvodu návštěv. Součástí je také analýza oblíbených nápojů, jaké si lidé objednávají při setkávání s přáteli.In September 2016 CVVM SOÚ AV ČR replicated some of the questions about gastronomical facilities, which constitute a part of research project Pubs and Beer in Czech Society that is under way since 2004. This press release maps basic results about the preferences of particular types of gastronomical facilities, motives and frequency of their attendance and also the favourite drink during social encounters.
Keywords:
drink; gastronomical facilities