Original title:
Podnikatelský záměr - kavárna
Translated title:
Business plan - cafe
Authors:
Straková, Tereza ; Boukal, Petr (advisor) ; Špička, Jindřich (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této práce je vytvoření podnikatelského záměru kavárny, který by mohl sloužit pro budoucí použití v praxi. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje základní pojmy, definice a zásady podnikatelského plánu, podrobněji jsou zde rozebrány analýzy použité v praktické části práce. Hlavní důraz je kladen na praktickou část, která se soustředí na realizaci samotného podnikatelského plánu, především na analýzy okolí podniku, marketingovou analýzu a také na finanční plán projektu.The aim of this thesis is to create a business plan of cafe which could be used for future realisation of project. The work is divided into theoretical and practical part. Theoretical part contains basic concepts, definitions and principles of the business plan, especially analyzes which are used in the practical part. The main emphasis is lays on the practical part, which focuses on the implementation of the plan, particularly on the analysis of its surroundings, marketing analysis and financial plan for this project.
Keywords:
business; business plan; cafe; kavárna; podnikatelský plán; podnikatelský záměr
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/52649