Název: Možnost prodloužení úchovy čerstvého kuřecího masa pomocí silic enkapsulovaných do jílových nanočástic
Překlad názvu: The Application of Essential oils Encapsulated into Nanoclay for Shelf-life Improvement of Fresh Chicken Meat
Autoři: Vojtíšková, Zuzana ; Klouček, Pavel (vedoucí práce) ; Fraňková, Adéla (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jílové nanočástice; konzervace; maso; silice

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=203872

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-258222


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet