Název:
Podnikatelský plán - Jídelna u Marků
Překlad názvu:
Business Plan - Dining Room u MARKŮ
Autoři:
Ďuránová, Lucie ; Malá, Marie (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2016
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským plánem na založení jídelny U Marků, která bude sídlit ve městě Letohrad a zabývat se poskytováním obědů podle potřeb zákazníků. Podnikatelský plán stanoví teoretické pojmy, analyzuje současnou situaci trhu a vnější a vnitřní prostředí. Na základě analýzy v návrhové části je sestaven podnikatelský plán včetně zhodnocení využitelnosti.
The subject of this bachelor's thesis is the business plan to establish a dining room U Marků, which will be located in the city of Letohrad and it will provide lunches as required by customers. The business plan determines theoretical terms, analyzes the current situation of the market and macro and micro environment. Based on the analysis in the proposal section, the business plan will be set up including the evaluation of usability.
Klíčová slova:
jídelna; marketingový mix; plánovací proces; podnikatelský plán; Porterova analýza konkurenčního prostředí; SLEPT analýza; SWOT analýza; business plan; dinig room; marketing mix; planning proces; Porter’s five forces; SLEPT analysis; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/61401