Original title:
Podnikatelský plán na založení cukrárny
Translated title:
Business Plan for Establishment of a Patisserie
Authors:
Vaníčková, Petra ; Martinovičová, Dana (referee) ; Luňáček, Jiří (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru pro založení cukrárny. V první části budou vysvětleny základní pojmy a teoretická východiska pro zpracování podnikatelského záměru. Druhá část bude zaměřena na analýzu prostředí a vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Součástí je návrh sortimentu, úprava interiéru a propagace cukrárny.
The bachelor thesis deals with development of a business plan for establishment of a confectionery. The first part explains the basic concepts and theoretical basis for a business idea. The second part focuses on the analysis of environment and development of a specific business plan. Included as part of the proposal is a product assortment, interior design and promotion of confectionery.
Keywords:
Business plan; enterprise; market analysis; promotion; sweet shop; analýza trhu; cukrárna; Podnikatelský plán; podnikání; propagace
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/61388