Název:
Podnikatelský plán pro založení ubytovacího zařízení s restauračními službami
Překlad názvu:
The Business Plan for Establishment of Accommodation Facility with Restaurant Services
Autoři:
Prokop, David ; Bednářová, Ing Lucie (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2016
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce je zaměřena na zpracování reálného podnikatelského plánu na založení ubytovacího zařízení s restauračními službami. Práce začíná vymezením základních pojmů v teoretické části, pokračuje přes analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, až po hlavní cíl, kterým je vypracování ekonomicky reálného podnikatelského plánu.
The Bachelor thesis focuses on establishment a real business plan for an accommodation facility with restaurant services. The thesis begins with defining theoretical fundamentals, proceeds to the internal and external analysis up to the main target of thesis which is creating an economically realistic business plan.
Klíčová slova:
marketingový mix; PEST analýza; Podnikatelský plán; Porterův model pěti sil; restaurační služby; SWOT analýza; ubytovací zařízení; accommodation facility; Business plan; marketing mix; PEST analysis; Porter five forces model; restaurant services; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/61205