Original title:
Podnikatelský plán pro založení ubytovacího zařízení s restauračními službami
Translated title:
The Business Plan for Establishment of Accommodation Facility with Restaurant Services
Authors:
Prokop, David ; Bednářová, Ing Lucie (referee) ; Bumberová, Veronika (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce je zaměřena na zpracování reálného podnikatelského plánu na založení ubytovacího zařízení s restauračními službami. Práce začíná vymezením základních pojmů v teoretické části, pokračuje přes analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, až po hlavní cíl, kterým je vypracování ekonomicky reálného podnikatelského plánu.
The Bachelor thesis focuses on establishment a real business plan for an accommodation facility with restaurant services. The thesis begins with defining theoretical fundamentals, proceeds to the internal and external analysis up to the main target of thesis which is creating an economically realistic business plan.
Keywords:
accommodation facility; Business plan; marketing mix; PEST analysis; Porter five forces model; restaurant services; SWOT analysis; marketingový mix; PEST analýza; Podnikatelský plán; Porterův model pěti sil; restaurační služby; SWOT analýza; ubytovací zařízení
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/61205