Název: Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků
Překlad názvu: Extending of shelf life of chilled fish products
Autoři: PFLUG, Róbert
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: CPM; Cyprinus carpio; Escherichia coli; Listeria monogytogenes; Oncorhynchus mykiss; oxidace proteinů; oxidace tuků; Salmonella spp.; senzorická analýza; Cyprinus carpio; Escherichia coli; lipid oxidation; Listeria monocytogenes; Oncorhynchus mykiss; protein oxidation; Salmonella spp.; sensory analysis; TVC
Citace: PFLUG, Róbert. Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/39020

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-252900


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-28, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet