Original title: Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků
Translated title: Extending of shelf life of chilled fish products
Authors: PFLUG, Róbert
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Cyprinus carpio; Escherichia coli; lipid oxidation; Listeria monocytogenes; Oncorhynchus mykiss; protein oxidation; Salmonella spp.; sensory analysis; TVC; CPM; Cyprinus carpio; Escherichia coli; Listeria monogytogenes; Oncorhynchus mykiss; oxidace proteinů; oxidace tuků; Salmonella spp.; senzorická analýza
Citation: PFLUG, Róbert. Prodloužení skladovatelnosti chlazených rybích výrobků. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/39020

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-252900


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-28, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share