Název: Uplatnění regionálních potravin ve veřejných stravovacích zařízeních a jejich význam při rozvoji cestovního ruchu
Autoři: STEHLÍKOVÁ, Jaroslava
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cestovní ruch; gastronomie; regionální potravina; segmentace; gastronomy; regional food; segmentation; tourism
Citace: STEHLÍKOVÁ, Jaroslava. Uplatnění regionálních potravin ve veřejných stravovacích zařízeních a jejich význam při rozvoji cestovního ruchu. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42408

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251939


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet