Název: Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Překlad názvu: Technology of production of fermented meat products
Autoři: BEDRNÍČEK, Jan
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentované salámy; Lovecký salám; metody balení; pH; senzorická analýza; vodní aktivita; fermented salami; Lovecky salami; packaging methods; pH; sensory analyse; water activity
Citace: BEDRNÍČEK, Jan. Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/42398

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251935


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet