Original title: Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Translated title: Technology of production of fermented meat products
Authors: BEDRNÍČEK, Jan
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fermented salami; Lovecky salami; packaging methods; pH; sensory analyse; water activity; fermentované salámy; Lovecký salám; metody balení; pH; senzorická analýza; vodní aktivita
Citation: BEDRNÍČEK, Jan. Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/42398

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251935


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-06-14, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share