Název: Jak organické látky produkované fytoplanktonem ovlivňují procesy úpravy vody?
Překlad názvu: What is the impact of algal organic matter on drinking water treatment processes?
Autoři: Pivokonský, Martin ; Janda, V.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Konference Pitná voda, Tábor (CZ), 20160523
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: AOM (Algal Organic Matter); coagulation; drinking water treatment
Zdrojový dokument: Sborník konference Pitná voda 2016, ISBN 978-80-905238-2-1

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný na vyžádání prostřednictvím repozitáře Akademie věd.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0260051

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-251406


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-12-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet