Název: Výroba aromatizovaných vín
Autoři: Košková, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza účinných látek; aromatizované vinné výrobky; byliny ve vínech; extrakt; historie koření; historie vína; kořeněná vína; legislativa ČR a EU; vermut; účinné látky v koření a bylinách

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=64536

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250107


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-10, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet