Název:
Návrh marketingového mixu nově otevřené restaurace
Překlad názvu:
Proposal of Marketing Mix of New Restaurant
Autoři:
Štěrbová, Kristýna ; Obasi, Larry (oponent) ; Zich, Robert (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Bakalářská práce má sloužit jako podklad pro rozhodování majitele firmy při tvorbě podnikatelského záměru. Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí marketingového mixu pro nově otevíranou restauraci s názvem NIPPON SAKURA, specializovanou především na japonskou kuchyni.
Bachelor’s work should be used as a source for decision-making process by the owner of the company vis-a-vis creation of a business plan. The aim of this bachelor’s work was to propose a marketing mix for the newly open restaurant called NIPPON SAKURA, specialized primarily in Japanese cuisine.
Klíčová slova:
gastronomie; komunikační mix; marketing; marketingový mix; marketingový výzkum; podpora prodeje; reklama; advertising; communication mix; gastronomy; marketing; marketing mix; marketing research; sales promotions
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/5088