Original title:
Návrh marketingového mixu nově otevřené restaurace
Translated title:
Proposal of Marketing Mix of New Restaurant
Authors:
Štěrbová, Kristýna ; Obasi, Larry (referee) ; Zich, Robert (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce má sloužit jako podklad pro rozhodování majitele firmy při tvorbě podnikatelského záměru. Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí marketingového mixu pro nově otevíranou restauraci s názvem NIPPON SAKURA, specializovanou především na japonskou kuchyni.
Bachelor’s work should be used as a source for decision-making process by the owner of the company vis-a-vis creation of a business plan. The aim of this bachelor’s work was to propose a marketing mix for the newly open restaurant called NIPPON SAKURA, specialized primarily in Japanese cuisine.
Keywords:
advertising; communication mix; gastronomy; marketing; marketing mix; marketing research; sales promotions; gastronomie; komunikační mix; marketing; marketingový mix; marketingový výzkum; podpora prodeje; reklama
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/5088