Název: Moderní postupy hodnocení kvalitativních parametrů potravin
Překlad názvu: Modern Approaches in Qualitative Aspects of Foods Assessment
Autoři: Tobolková, Blanka ; Omelka, Ladislav (oponent) ; Rapta, Peter (oponent) ; Buňka, František (oponent) ; Polovka, Martin (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; Autenticita ekologických a konvenčních potravin; mouky; spektroskopické metody; stabilita ovocných šťáv; víno; antioxidant activity; Authenticity of organic and conventional foodstuffs; flour; fruit juices stability; spectroscopic methods; wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25104

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-233382


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet