Název: Proteomické studie ječmene související s výrobou piva
Překlad názvu: Barley Proteomic Studies Related to Beer Production
Autoři: Benkovská, Dagmar ; Márová, Ivana (oponent) ; Ehrenbergerová, Jaroslava (oponent) ; Zdráhal, Zbyněk (oponent) ; Bobáľová, Janette (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2013
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: barley; brewing; glycosylation; malting; protein; proteomics; glykosylace; ječmen; protein; proteomika; sladování; výroba piva

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/24795

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-233378


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet