Original title:
Marketingová strategie restaurace
Translated title:
Marketing Strategy of a Restaurant
Authors:
Čiháková, Lucie ; Havelka, Josef (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2015
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu podniku a vytvořením marketingové strategie, která má za cíl zviditelnění restaurace a penzionu Tisůvka a zvýšení návštěvnosti. Součástí práce je důkladná analýza makroprostředí, oborového prostředí a mikroprostředí podniku, spolu se SWOT analýzou. V závěru práce jsou potom uvedena doporučení pro všechny složky marketingového mixu, která by měla vést ke zlepšení stávající situace, včetně ekonomického zhodnocení podniku.
This diploma thesis analyzes the current state of the company and creating a marketing strategy, which aim is to make Tisuvka restaurant and guesthouse popular and visible and increase attendance. The work includes a thorough analysis of the microenvironment, branches environment and microenvironment enterprise together with SWOT analysis. In conclusion, there are presented recommendations for all components of the marketing mix , which should lead to an improvement of the current situation , including an economic assessment of the company.
Keywords:
Marketing; Marketing mix; Marketing strategy; Restaurant; SWOT analysis; Marketing; Marketingová strategie; Marketingový mix; Restaurace; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/37135